活动

类别导航

资产发布器

返回 Metsäpäivät, Helsinki

返回

Metsäpäivät, Helsinki

开始
24.10.2024 - 09:00
结束
26.10.2024 - 16:00
事件类型
位置
Helsinki
描述

Suomen Metsäyhdistyksen jo vuodesta 1925 lähtien lähes vuosittain järjestämä tapahtuma saa lokakuussa 2024 raameikseen aivan uuden kongressikeskuksen. Metsäpäivät on yksi ensimmäisistä suurtapahtumista Helsinki-Vantaan lentoaseman Clarion Hotel Helsinki Airportissa.

Ponssen vastuullisuujohtaja Katja Paananen on puhumassa pe 25.10. ammattilaispäivässä puheenvuorolla "Vastuullisuus metsäkonevalmistajan suunnannäyttäjänä".

Ohjelmaa kolme päivää kolmella lavalla

Metsäpäivien 2024 ohjelma koostuu tuttuun tapaan ajankohtaisista lavapuheenvuoroista sekä erilaisista työpajoista ja sidosryhmä- ja opiskelijatilaisuuksista. Kolmipäiväiseksi laajeneva tapahtuman pääteema tänä vuonna on Monitavoitteinen metsäala.

Torstain 24.10. asiantuntijapäivässä keskitytään erityisesti tutkimukseen sekä tutkimushankkeiden tuloksiin kolmen teemalavan ja keskustelulavan monipuolisessa ohjelmassa. Torstaina uutuutena on kokonaan ruotsinkielinen teemalava, jonka teemoja ovat tulevaisuus ja teknologia.

Perjantain 25.10. asiantuntijapäivässä tutustutaan tuotteisiin, palveluihin ja innovaatioihin. Yhden lavoista täyttää metsäalan ratkaisuista kertovan Uusi puu -hankkeen 10-vuotisjuhlaseminaari.

Lauantain 26.10. yleisöpäivän käynnistää näyttävästi suuri yhteiskunnallinen metsäkeskustelu. Lavalla kuullaan myös metsänomistajille kiinnostavia puheenvuoroja. Uusi metsä -messuilta löytyvät metsäalan tutut toimijat ja monet kekseliäät puutuotteet.